Ріола-Модуль ЛТД | Початок будівництва багатопрофільної лікарні в Краматорську
7356
post-template-default,single,single-post,postid-7356,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Початок будівництва багатопрофільної лікарні в Краматорську

Початок будівництва багатопрофільної лікарні в Краматорську

Компанія «Ріола Модуль ЛТД» в межах програми президента України «Велике будівництво» розпочала побудову багатопрофільної лікарні III рівня у Краматорську.
Заступник директора з будівництва ТОВ “Ріола Модуль ЛТД” розповів президенту про початок будівництва, плани та подальші етапи будівництва лікарні.
Ідеологія лікарні: надати можливість мешканцям Донеччини проходити лікування у своїй області.
Також лікарня зможе приймати у своїх стінах жителів Луганщини та Харківщини.
Буде створено медичне регіональне містечко на 18 га. За проєктом в лікарні передбачається сучасний консультативно-діагностичного на 600 місць та 19 хірургічних та терапевтичних відділень.
Передбачається побудова 7 корпусів, в яких будуть розміщуватись лікарняні відділення, зокрема патолого-анатомічне, харчоблок, зала засідань, сховище, місткістю до 1000 осіб.
На території передбачаються: фонтан, дитячий та спортивний майданчики, доріжки, проїзди та вертолітний майданчик, який забезпечить швидке переміщення важкохворих пацієнтів. Паркінг вміщуватиме 200 автомобілів. Загальна площа озеленення складатиме 78 тисяч м2.
Перша черга будівництва має завершитись за 3 роки. Її загальна площа складатиме 13 га. Початок будівництва багатопрофільної лікарні в КраматорськуПочаток будівництва багатопрофільної лікарні в КраматорськуПочаток будівництва багатопрофільної лікарні в КраматорськуПочаток будівництва багатопрофільної лікарні в Краматорську